Natuurvoedingswinkel Het Volle Pond wordt Odin Doetinchem

Op 15 februari draagt Marion van Haag haar winkel Het Volle Pond over aan foodcoop Odin. De winkel aan de Houtkampstraat 58 in Doetinchem wordt daarmee de 27e winkel van de biologische coöperatie. Het Volle Pond begon in 1977 en is daarmee een van de pioniers in de verkoop van biologische levensmiddelen. Onder leiding van Marion groeide Het Volle Pond uit tot een grote en gezellige winkel met veel producten uit de eigen regio.

Klant van het eerste uur
Vorige week hebben Odin directeuren Merle Koomans van den Dries en Theo Boon de handtekening gezet onder het koopcontract van Het Volle Pond in Doetinchem. Op maandag 15 februari draagt Marion de biologische winkel over. Op donderdag 18 februari gaat de winkel weer open onder de naam Odin Doetinchem. Het Volle Pond koopt al vanaf eerste uur producten in bij de groothandel van Odin. 


Marion van Haag (links) draagt 'het stokje' van biowinkel Het Volle Pond in Doetinchem over aan Merle Koomans van foodcoop Odin. 

Stokje overdragen
“Ik draag het stokje over aan Odin”, zegt Marion. “Zij zijn ook ooit als pioniers begonnen en uitgegroeid tot een flinke organisatie met heel betrokken en bekwame mensen. Met een gerust hart vertrouw ik hen de winkel toe.”
Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): “Wij zijn heel blij dat de eer aan ons is om de winkel te mogen voortzetten. We zullen er dan ook alles aan doen om de winkel met dezelfde dosis liefde en aandacht voort te zetten.”

Vertrouwde gezichten
Eigenaresse Marion neemt afscheid, maar klanten zullen de vertrouwde gezichten van het bestaande team blijven tegenkomen in de winkel, aangevuld met nieuwe gezichten vanuit Odin. 

Lid & mede-eigenaar coöperatie
Iedereen kan lid worden van coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op hun biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is te krijgen in de winkel en www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven