Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Groen nieuwe voorzitter van De BioBorrel

Er is een nieuwe voorzitter van Stichting BioNetwork, organisator van De BioBorrel, benoemd: Jan Groen. Vanuit Stichting BioNetwork kwam het volgende bericht.

'Jan Groen is een bio-man in hart en nieren, en op verschillende vlakken actief binnen de biologische sector. Zo is hij niet alleen oprichter en managing director van de Green Organics Groep, waaronder verschillende biologische activiteiten vallen; daarnaast is hij sinds 2016 ook voorzitter van BioNederland. In Jan Groen hebben wij een uitstekend boegbeeld gevonden voor de naaste toekomst van de BioBorrel. Niet alleen door zijn grote ervaring en netwerk, maar ook vanwege zijn enthousiasme, frisse kijk en talloze goede, duurzame ideeën. Jan neemt het voorzitterschap over van Eymert van Manen, die een stapje terug doet, bestuurslid blijft en een meer adviserende rol op zich neemt.'

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl 

Publicatiedatum: