Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het lekkerste van dichtbij in plaats van het goedkoopste van ver weg"

Biologische quinoavlokken van Nederlandse bodem

Meesters van De Halm verwerkt vanaf nu  biologische quinoa van Nederlandse bodem. Waar ze tot nu toe de biologische quinoa uit Zuid-Amerika haalden omdat er dichterbij geen optie was, kunnen ze vanaf november hun bio-quinoa afnemen van Nederlandse telers om hier vervolgens weer Nederlandse quinoavlokken te maken. Dit scheelt niet alleen een hoop foodmiles, maar ook is deze quinoa helemaal volkoren.

Rob van den Berg, algemeen directeur van Meesters van De Halm:
"We hebben als doel zoveel mogelijk Nederlandse bio-granen te verwerken. Nu we ook goed quinoavlokken van de Nederlandse biologische quinoa kunnen maken zijn we dus ook voor de quinoa overgestapt naar Nederlands graan. Op deze manier werken we aan een nog grotere biodiversiteit in Nederland. We gaan dus weer voor het lekkerste van dichtbij in plaats van het goedkoopste van ver weg."

Meer informatie over de Nederlandse quinoa kun je vinden op: www.nederlandsequinoa.nl

Voor meer informatie: www.meestersvandehalm.nl  

Publicatiedatum: