Met 30% minder suiker dan vergelijkbare ontbijtgranen

Nu ook ChocoConfetti Ontbijt van Love My Veggies

Love My Veggies breidt haar assortiment uit met een nieuw kidsproduct. Zo kunnen kinderen nog langer verantwoord lekker blijven eten. "Een product waar we echt mega blij van worden. En de eerste stappen richting een winkelschap dat meer gericht is op kinderen. Samen met Albert Heijn hebben we gekeken waar er behoeftes waren en daar mooi op ingespeeld. Dit monsterlijk lekkere ontbijtje kan ook gegeten worden als snack en zit in een handige doypack met ziplock. Dit chocolade ontbijtje wil toch elk kind? De feestelijke ontbijtgranen zijn namelijk onweerstaanbaar lekker. Maak van het ontbijt een feestje en strooi wat ChoConfetti in de melk of yoghurt", vertelt Kim Ros.

30% minder suiker
ChoConfetti bevat 30% minder suiker dan vergelijkbare ontbijtgranen. "Voor ons stond vast dat dit ontbijt wel echt een stuk minder suiker dan vergelijkbare ontbijtgranen moest bevatten. We willen natuurlijk een lekker product, maar wel een stuk verantwoorder. Dat is gelukt. Probeer het vooral zelf eens. Het is echt heel lekker", aldus Kelly Rietbroek.

Nu te koop bij Albert Heijn.

Voor meer informatie:

Kim Ros en Kelly Rietbroek
Love My Veggies B.V.
06 55867742 (Kim)
06 51169174 (Kelly)
info@lovemyveggies.nl 
www.lovemyveggies.nl 
Instagram: @lovemyveggies.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.