Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keuringsdienst van Waarde dompelt zich onder in de wereld van thee

Thee is niet zomaar thee meer, thee heeft tegenwoordig een nut: thee eer energie te krijgen, om te ontspannen, om beter te slapen. Wat gaat er dan allemaal in die thee? Wie stelt al die recepten samen, en waar zijn ze op gebaseerd? De Keuringsdienst van Waarde zocht het uit.    

Organic Flavour Company reageert op de uitzending
"Daarvoor heeft de opnameploeg afgelopen zomer onze fabriek in Veenendaal bezocht", zegt Vendie Kroesbergen van de Organic Flavour Company in een reactie op de uitzending. "Om van ons als kruidenthee-expert te horen hoe eeuwenoude tradities, als het gaat om de geneeskrachtige werking van kruiden, zijn vertaald naar een hedendaagse kop thee."

"Onze merken i Do! en Natural temptation stonden hierbij op de bekende tafel, tussen andere kruidentheeën van biologische afkomst. Opvallend, maar niet zo raar natuurlijk, biologische thee ligt dicht bij moeder natuur en is de meest pure vorm."

"Over de werking van onze kruidentheeën zijn we open. Voor ons is het belangrijk dat onze theedrinkers op de eerste plaats genieten van een eerlijke kop thee. We gaan uit van de smaak en kracht van onze kruiden en specerijen, er zitten dus ook geen aroma’s in."

"Dat we ook varianten hebben die een bijdrage kunnen leveren aan een bepaalde behoefte, zoals rustgevende lavendel in onze Dreams come true of de brandnetelthee van i Do! die de stofwisseling ondersteund, vinden wij vanzelfsprekend."

"Onze belofte als leverancier en kruidenthee-expert is dat wij transparant zijn als het gaat om het hele proces van kruidenplant tot winkelmand. We zijn daarom blij dat wij hier een bijdrage aan mochten leveren", besluit Vendie. 

Klik hier voor de uitzending.

Voor meer informatie:
[email protected] 

Publicatiedatum: