Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische energy smoothies nieuw in box voor thuiswerkers

Voor bedrijven die het thuiswerken aangenamer willen maken, biedt BoxBites 100 procent biologische energy smoothies met matcha, groene thee en ginseng. Het e-commerce bedrijf dat gezonde snacks verpakt in brievenbuspakketjes breidt zijn assortiment uit met superfoods nu Nederland weer massaal thuiswerkt.

"Al dat thuiswerken vraagt wel wat van werknemers. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat een online meeting veel meer energie kost dan elkaar in levende lijve spreken", vertelt Lynn Diamant, operationeel manager van BoxBites. "Het is daarom fijn dat werkgevers nu de mogelijkheid hebben om het immuunsysteem van hun werknemers te boosten en hen te voorzien van de broodnodige energie in deze moeilijke tijden. Helemaal nu het virus bezig is met een opmars."

Superfoods
De smoothies van het merk Be Plus Bio-Active, die plat verpakt zijn en dus in de pakketjes van BoxBites passen, zitten boordevol biologisch groenten en fruit. Bovendien zijn ze vegan, gluten- en -lactosevrij en bevatten ze geen toegevoegde suikers of kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verkrijgbaar in vier smaken. "Veel mensen worstelen met coronakilo's. Door al dat thuiswerken ben ik zelf ook eerder geneigd een zak chips open te trekken in plaats van de blender aan te zetten voor een gezonde smoothie", aldus Lynn. "Naast de hoge dosis vitamine C werkt zo'n gebaar van de werkgever natuurlijk ook psychologisch. Mensen voelen zich gewaardeerd en dat kan helpen om het thuiswerkleed te verzachten en minder snel een slechte snack te kiezen."

Coronacrisis
Het Deventer familiebedrijf zag de omzet verdubbelen sinds het begin van de Coronacrisis. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren weten BoxBites inmiddels goed te vinden. Lynn: "Veel mensen bezwijken uit gemak voor een slechte snack. We zijn daarom blij dat steeds meer mensen er bewust voor kiezen om een gezonde snack in huis te halen voor het moment dat ze echt behoefte hebben aan iets lekkers."

Over BoxBites
BoxBites is sinds 2013 dé foodbox met gezonde snacks. Dat wil zeggen: tussendoortjes zonder geraffineerde suikers, gluten of kunstmatige toevoegingen. BoxBites is te bestellen voor thuis of voor op kantoor. De frequentie van bezorgen en het aantal snacks bepaal je zelf, terwijl je desgewenst ook voorkeuren kunt aangeven. Het doel van BoxBites is om mensen, thuis en op kantoor, gezonder te laten snacken. 

Voor meer informatie: [email protected] en www.boxbites.nl 

Publicatiedatum: