Expressbezorging van Neleman in Amsterdam en Utrecht

Gekoelde bio-wijn binnen het uur

Wijn binnen een uur klinkt als de ideale noodkreet bij een gezellig avondje borrelen. Last mile bezorger Packaly en wijnhuis Neleman slaan de handen ineen en bieden diverse wijnen van Neleman nu binnen het uur bij de voordeur aan in regio Amsterdam en Utrecht. Ook zijn de brandstores van Neleman in Amsterdam en Utrecht vanaf heden 7 dagen per week tot 20:00 uur geopend."Packaly is ontstaan uit de passie voor marketing, last mile bezorging en een unieke on-demand propositie bij elkaar. Het bezorgen van producten zit in ons DNA en dat doen we onwijs goed. Samenwerkingen zoals met Neleman zijn voor ons waarom we Packaly ooit zijn begonnen. Het verzenden van unieke producten, binnen het uur met een ijzersterk marketing verhaal erachter is de basis van onze propositie. We geloven enorm in de tweespan in marketing door de verkoper en het supersnelle bezorgen vanuit Packaly", aldus Axel Dekker, CEO van Packaly.

Packaly en Neleman gaan de 1-uurs levering aanbieden binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht. De levering van wijn wordt gekoeld gedaan via de bezorgtassen van Packaly. Klanten kunnen via de website van Neleman hun favoriete wijn selecteren en bestellen.

Voor meer informatie: hallo@neleman.org en www.neleman.org 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.