Warmonderhof Trainingen – driedaagse training, start 6 november

De kunst (en winst) van samenwerken in de landbouw

Samenwerken is het nieuwe ondernemen. Agrarische bedrijven combineren steeds vaker meerdere bedrijfstakken. Samenwerken is essentieel voor een succesvol, gezond bedrijf. Maar hoe doe je dat vlot, handig en hou je het toch gezellig? Jouw eigen bedrijfssituatie is uitgangspunt bij deze meerdaagse training op Warmonderhof in Dronten. Drie vrijdagen in november en december, start 6 november. 

Je krijgt les van drie ervaren trainers met wortels in de biodynamische landbouw: Caro van Roon, Herman-Jan Stroes en Jaap Vermuë. Hun training helpt je op weg met praktische handvatten, modellen en oefeningen op het gebied van leiderschap, teamsamenwerking en gedragen besluitvorming. Jouw eigen praktijksituatie is uitgangspunt en oefenmateriaal. De data van de training zijn: vrijdagen 6 november, 20 november, 4 december 2020. Deze bijeenkomsten worden 'corona-proof' gehouden - op 1,5 meter afstand - op de schoollocatie van Warmonderhof te Dronten.

Programma van de training
De deelnemers krijgen drie trainingsdagen met tussentijdse verwerkings- en toepassingsopdrachten. Dag één gaat over een handige inrichting van de samenwerking op je bedrijf. Dag twee gaat over zinvol overleg en gedragen besluiten. Dag drie gaat over de ontwikkeling van leiderschap en over teamsamenwerking. Dit zijn je resultaten: je krijgt praktische ijkpunten om samenwerking effectiever in te richten; krijgt een helderder beeld van verbetermogelijkheden in de samenwerking op je bedrijf; leert gereedschappen hanteren voor effectief communiceren, overleggen, onderhandelen en besluiten; leert onderliggende patronen (her)kennen die de samenwerking belemmeren; leert lastige samenwerkingen vlottrekken en breidt je samenwerkingsvaardigheden uit en krijgt meer zicht op je eigen sterke kanten en ontwikkelpunten.

Kennisinstituut biodynamische en biologische landbouw
Opleidingscollectief Warmonderhof is in Nederland hèt kennisinstituut voor biodynamische en biologische landbouw en kringlooplandbouw. Met steun van het Europees Landbouwfonds en de Provincie Flevoland kan Warmonderhof negen scherp geprijsde, meerdaagse trainingen aanbieden waarmee zij haar kennis en ervaring snel toegankelijk maakt voor een brede doelgroep van boeren en medewerkers in de biologische, biodynamische en gangbare landbouw en in landbouw-gerelateerde beroepen.

Opleidingscollectief Warmonderhof is een samenwerkingsverband van Aeres MBO Dronten Warmonderhof en Stichting Warmonderhof.

Voor meer informatie: www.warmonderhoftrainingen.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.