"Afgevuld tijdens drie volle maan-dagen"

Het limited edition maanwater van Pineo, Luna Llena, is vanaf nu verkrijgbaar bij Udea en Ekoplaza. Dit maanwater wordt tijdens drie volle maan-dagen bij Pineo afgevuld, recht uit de bron. Pineo is natuurlijk, zelfontspringend mineraalwater uit de Spaanse Pyreneeën.

Tim Spek vertelt namens distributeur Noble House wat meer over de invloed van de maan: "Een volle maan heeft veel invloed op de ritmes in onze natuur. Op al het water op onze aarde. Zo staat de maan aan de basis van eb en vloed. De neerslag, de sapstromen in planten, de voortplanting van zeedieren en de kieming van zaden. Allemaal zaken die de maan beïnvloedt. Als je beseft dat wij als mens voor 70% uit water bestaan, is het logisch dat de maan ook ons ritme aanpast."

Wat is maanwater?
Tim: "Al eeuwenlang wordt aan maanwater speciale krachten toegeschreven. Maanwater zou de kracht van de maan absorberen. De energie van de maan beïnvloedt het water. Dit effect gaat terug naar esoterie en is toe te wijzen aan bio-energetische trillingen die het water onder invloed van de maan heeft ontvangen."

Waarom Pineo maanwater?
"De kracht van volle maan is voelbaar op de dag voor volle maan, de dag zelf en de dag daarna. Tijdens deze drie volle maan-dagen wordt het maanwater bij Pineo afgevuld. Recht uit de bron."

Voor meer informatie: tim.spek@noble-house.tk en www.pineo.cat


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.