Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nestlé introduceert 100% plantaardige biologische babytoetjes

Nestlé speelt in op de vraag naar plantaardige en lactose-vrije producten met de introductie van NaturNes Bio 100% plantaardige babytoetjes. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 1 op de 3 kinderen tot 4 jaar intolerant is voor koemelk. En hoewel de markt van plantaardige producten afgelopen jaren gegroeid is, blijft dit aanbod binnen babyvoeding achter.

De toetjes zijn gemaakt op basis van kokosmelk en zijn daarom geschikt voor kindjes met koemelk- of lactose-intolerantie. Deze toetjes van NaturNes Bio zijn gemaakt met biologische ingrediënten en zonder toegevoegde suiker*. Ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden en zijn verkrijgbaar in twee smaken: Mango Kiwi en Appel Ananas.

"We zien dat ouders steeds meer op zoek zijn naar plantaardige producten voor hun kleintje. Daarom zijn we heel blij met de introductie van de NaturNes Bio 100% plantaardige toetjes en hopen we ouders en hun kleintjes te kunnen verrassen", aldus Willemijn Sanders, Group Brand Manager Nestlé Babyvoeding.

De toetjes zijn vanaf september verkrijgbaar bij verschillende retailers zoals Jumbo, Albert Heijn & Bol.com.

*Bevat van nature aanwezige suikers

Over NaturNes Bio: Nature knows best
NaturNes Bio is de nieuwe generatie babyvoeding. Fijne producten gemaakt waar kleine buikjes en ouders blij van worden, alles gemaakt van ingrediënten afkomstig van biologische oorsprong. Lees hier meer over alles NaturNes Bio producten.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: