Nieuwe kristalheldere biologische hard seltzers

Biologisch, niet zoet, 57 kcal. Carlett Elix is de ultieme hard seltzer. Het is kristalhelder: niet alleen van kleur, maar ook van inhoud. Dit nieuwe biologisch gecertificeerde drankje is gemaakt van maar drie ingrediënten: biologische vodka, sparkling water en komkommer of citroen&gember. Het is clean, natuurlijk en verfrissend. Perfect voor iedereen die niet dol is op zoete drankjes. Alleen functionele ingrediënten maakt Carlett Elix een ultra-licht drankje. Eén blikje bevat maar 57 kcal.

Over Carlett Elix
Rafael Mesa Menor en Jasper van Houten leerden elkaar als jonge kerels kennen bij een groot drankenbedrijf. Ze gingen allebei een andere kant op, maar één gezamenlijk idee bleef maar plakken: waarom is er geen drankje dat niet zoet maar alleen puur en verfrissend is? Alles zit op de één of andere manier vol met suiker, zoet fruit of zoetstoffen. Terwijl alle trends juist de andere kant op wijzen. Dat klopt niet. In 2019 richtten ze samen Carlett Elix op.

Voor meer informatie: www.carlettelix.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.