Richard Strijbis, Tovano:

"Binnenkort ontvangen we de eerste Chileense gepelde bio-walnoten"

Tholen - Twee jaar terug startte Tovano voorzichtig aan met het  voeren van een biologisch assortiment noten en zuidvruchten en inmiddels breidt het gamma zich gestaag uit. "Het zijn niet de grootste artikelen, maar we kunnen er wel een interessante niche-markt mee bedienen", vertelt Richard Strijbis.


Gepelde walnoten

In week 31 arriveren bij het bedrijf in Maasdijk de eerste biologische gepelde walnoten uit Chili. "Daarmee hebben we wel echt wat unieks in huis, want die zijn bij mijn weten nog niet op de Europese markt te vinden. Vanuit Oost-Europa is er meer aanvoer van biologische walnoten, maar van overzee is dat toch een stuk complexer", constateert Richard.


Cashewnoten uit Vietnam

Naast walnoten biedt Tovano ook amandelen, cashewnoten, dadels zonder pit, hazelnoten en pecannoten in de biologische variant aan. "Zo hebben we net wat anders voor onze klanten. De biologische noten en zuidvruchten zijn weliswaar iets duurder dan de conventionele variant, maar we verbreden ons pakket er richting onze klanten mee. Ook voor een bio-noot in je leven, bel Tovano even", besluit Richard, lachend.


Dadels zonder pit

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
richard@tovano.nl   
www.tovano.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven