"Past perfect in alcoholvrije trend"

Voorinschrijving Drents sap in feestelijke flessen

Blauwe bessentelers Edo en Maria uit het Drentse Tiendeveen hebben in de afgelopen winterperiode twee van hun pure blauwe bessensappen als proef in bordeaux flessen aangeboden. Voor de komende winterperiode heeft groothandel Odin deze flessen in het assortiment opgenomen.

Maria Buitenkamp: "De grotere feestelijke flessen blijken goed aan te slaan bij een aantal gerenommeerde biologische winkels waaraan wij rechtstreeks hebben geleverd. Het blijkt perfect te passen in de trend naar alcoholvrije dranken. Ook op de Bio-beurs 2020 waren veel winkeliers enthousiast over smaak en uiterlijk."

Edo Biewinga vult aan: "Het is puur blauwe bessensap met een uitgebalanceerde smaak, dat zich laat drinken als rode wijn. De gekruide variant, ofwel blueberry punch, is qua smaak vergelijkbaar met glühwein, maar bestaat uit 100% blauwe bessensap met winterse kruiden."

De voorinschrijving op deze flessen loopt tot en met vrijdag 17 juli via de Sint- en Kerstfolder van Odin.

Voor meer informatie: sales@odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.