Haal Italië naar de winkel

Het assortiment van Alce Nero is flink uitgebreid bij Sanastore. "Toch genieten van die heerlijke pasta bolognese, pesto genovese of typische Italiaanse snacks als tarallini's? Of de dag beginnen op z'n Italiaans met koffie en frollini? Met de biologische producten van Alce Nero haal je een stukje Italië naar Nederland", aldus Yvonne Witpaard van Sanastore.

De courgettepesto en cannellinibonen 

Naast de bekende Italiaanse producten als pasta, sauzen, olijfolie en de pesto's is het assortiment van Alce Nero flink uitgebreid. Yvonne: "Zo bevindt Alce Nero zich niet alleen in het deegwarenschap, maar heeft het ook typische Italiaanse producten als fruitspreads, een kastanjespread, biscuits, soep en snacks. Zo is Alce Nero in diverse categorieën door de hele winkel heen te vinden. Fijn en herkenbaar voor de consument en een mooie aanvulling in het schap. Probeer bijvoorbeeld eens een artisjokken of courgettepesto, of één van de typische Italiaanse biscuits met olijfolie. Of soep in stazak, lekker makkelijk voor de warme zomerdag of stevige conserven als cannellini- of borlotti bonen, heerlijk in een frisse salade."

Links: de soep in stazak. 

Ze geeft aan dat alle producten van Alce Nero met veel zorg en op authentieke wijze worden geproduceerd. "Zo zijn de grondstoffen van eigen bodem en wordt er veel zorg besteed aan het behoud van traditionele recepturen. En dat proef je terug in de producten. Ook aan het etiket wordt veel aandacht besteed. Zo geeft elke etiket op de voorzijde duidelijk weer wat de belangrijkste kenmerken zijn van het product, zonder gist, met olijfolie, zonder ei, zonder boter et cetera. Of uit welke regio het afkomstig is. Zoals bijvoorbeeld op de olijfolie:

De kastanje- en vijgenspreads.


Voor meer informatie:

Yvonne Witpaard
Sanastore
06 15543595
info@sanastore.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.