Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sparkling ice tea geïntroduceerd in twee smaken

Little Miracles heeft twee nieuwe sparkling ice teas gelanceerd welke laag in suikers en calorieën zijn. De nieuwe range wordt op dit moment uitgerold in Europa en is reeds in Nederland verkrijgbaar bij Ekoplaza. 

De sparkling ice tea range bestaat uit twee smaken; Sparkling Orange Lemongrass Ice Tea en Sparkling Pomegranate Ice tea

De Sparkling Orange Lemongrass Ice tea is een blend met gember en agave, voor een heerlijk lichte en verfrissende drank. Boordevol superfoods en met de citrusachtige aromatische smaak van sinaasappel is het de perfecte drank voor bij een maaltijd. Maar ook het ideale alternatief voor koolzuurhoudende waters met smaak. Een dorstlessende drank welke consumenten weer helemaal verfrist.

De Sparkling Pomegranate Ice Tea is een energieke mix van granaatappel en groene thee in een blend met acai bessen en ginseng om de smaakpapillen te prikkelen. Met de geneeskrachtige eigenschappen van ginseng en de antioxidantrijke açai bessen is het de perfecte oppepper. Met minder dan 50 calorieën en zonder toevoegingen is deze sprankelende drank de perfecte vervanger voor light frisdranken en mixers.

Little Miracles oprichter Frederik Senger zegt het volgende over de nieuwe range: "Dit is echt een fantastische lancering voor ons die bijdraagt aan ons doel om ons plasticgebruik te halveren voor het einde van het jaar. Little Miracles was één van de eerste merken in Europa die haar dranken in nieuwe, duurzame opties ging verpakken. We besloten onze biologische Juice shots in glazen flesjes te doen en onze 1 liter ice tea in plant-based Tetra verpakkingen. En nu hebben we onze originele ice tea genomen, deze in een 100% recyclebare aluminium blik gedaan en hier koolzuur aan toegevoegd."

"We geloven dat het mogelijk is om een verschil op deze planeet te maken. Nu en voor de komende generaties. We gebruikten al enkel biologische ingrediënten – met veel zorg geoogst onder milieuvriendelijke omstandigheden. Alle ingenieuze creaties van Moeder Natuur zijn in onze producten aanwezig met een reden. En met deze productlijn zullen we in de zomer van 2023 volledig plasticvrij zijn."

Voor meer informatie: [email protected] en www.d-drinks.nl

Publicatiedatum: