Ghee Easy lanceert nieuw product in Japan

Boter in de koffie?!

Japan is al een paar jaar één van de belangrijkste exportlanden voor Ghee Easy. De in Nederland gemaakte biologische ghee stond een tijd terug zelfs in de Japanse top tien meest verkochte food items op Amazon. Japanners zijn trouwe gebruikers van Ghee Easy en gebruiken het niet alleen om in te bakken, ze doen het ook door de koffie. De combinatie van cafeïne en goede vetten zorgt voor een knallende start van de dag.

Ghee Easy's commercieel directeur Pepijn Pest: "Een paar jaar geleden zag ik voor het eerst op Instagram dat mensen onze ghee door hun koffie doen. Ik vond het eerlijk gezegd maar een gekke combi en dacht dat het een kleine hype zou zijn die wel weer overwaait."

Maar in Japan mengen meer en meer mensen ghee door koffie en lijkt deze trend echt door te zetten. Zoals dat gaat met groter wordende trends, ontstaat er vanzelf interesse vanuit grotere partijen. Ghee Easy is benaderd door de Japanse food & drink -gigant Kokubu. Samen met hen is een kant-en-klare ijskoffie ontwikkeld met MCT olie en Ghee Easy er in: Butter Boost Coffee. Het product wordt inmiddels verkocht in Japanse AH-To-Go-achtige winkels.

Voorlopig lanceert Ghee Easy het product alleen in Japan. Pepijn: "We geloven niet dat de Europese consument hier echt klaar voor is. Maar iedereen moet het vooral wel zelf eens proberen: doe eens een lik ghee door je bakkie."

Klik hier voor meer informatie over het product. 

Voor meer informatie:

Ghee Easy
Vinkenstraat 135
1013 JP Amsterdam
06 15092620
info@ghee-easy.nl 
www.ghee-easy.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.