Anja van Veenendaal zoekt compagnon voor nieuwe winkel

"In Doesburg zijn zeker potentiële klanten voor biologische voeding"

Tholen - In het mooie stadje Doesburg komt, als het aan Anja van Veenendaal ligt, binnenkort een natuurvoedingswinkel. Een ruim pand op een goede locatie heeft ze al gevonden, nu nog op zoek naar een compagnon die haar helpt deze winkel op te zetten.

Eigen assortiment
"Ik wil bewust een zelfstandige winkel en me niet aansluiten bij een keten", vertelt Anja. "Als zelfstandig ondernemer kan je zelf het assortiment bepalen. Zo wil ik bijvoorbeeld zoveel mogelijk versproducten bij tuinders en boeren uit de regio halen. Ik heb nog veel meer leuke ideeën, maar uiteindelijk wil ik natuurlijk samen met mijn compagnon bepalen hoe de winkel eruit komt te zien." 

Anja voor het beoogde pand in de monumentale binnenstad van Doesburg.

Anja schat de kans van slagen goed in. "In Doesburg zit nog geen natuurvoedingswinkel en er zijn hier zeker potentiële klanten voor biologische voeding te vinden", vertelt ze. "De eigenaar van het pand, een ondernemer in hart en nieren, ziet de komst van een natuurvoedingswinkel in Doesburg ook helemaal zitten en heeft er alle vertrouwen in."

Ervaring
Aan kennis en ervaring ontbreekt het Anja niet. "Ik heb zelf in een natuurvoedingswinkel en in een natuurdrogisterij gewerkt. Ik heb een passie voor gezonde voeding en ik wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan een betere wereld. Ik vind het mooi als ik mensen kan stimuleren over te stappen op gezonde biologische voeding. Als de winkel eenmaal loopt, hoop ik dat mensen die nu nog niet biologisch kopen ook geïnteresseerd raken en klant worden."

"Door biologische en biologisch-dynamische producten te kopen stimuleren we een manier van landbouw die mens-, dier-  en milieuvriendelijk is. Het draagt bij aan eerlijke handel van boer tot consument. En bovendien smaken deze producten ook nog veel lekkerder."

Zo snel mogelijk van start
Anja zoekt een medevennoot die net zo enthousiast is over biologische voeding als zij. "Iemand die het leuk vindt om te ondernemen en die een mogelijkheid heeft tot het inbrengen van kapitaal dat nodig is voor de investering. Het liefst iemand die in de buurt van Doesburg woont en de nodige ervaring heeft in een natuurvoedingswinkel. Zodra ik iemand gevonden heb waarmee het klikt, kunnen we direct aan de slag. Het is de bedoeling dat de winkel zo snel mogelijk van start kan gaan."

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Anja via anjaindetuin@gmail.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.