Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kefiaar Water vindt weg naar het schap

"In deze tijden blijkt hoe belangrijk een gezonde darmflora is"

Tholen - Biobite introduceerde tijdens de Bio-beurs onder meer haar nieuwe Kefiaar Water. Het drankje deed ook mee aan de Bioproductverkiezing. Er is goed nieuws te melden: "Nu de kefirmarkt verder groeit, heeft Udea besloten om twee varianten van ons Kefiaar Water op te nemen in het assortiment. Het gaat om de smaken Naturel&Fris en Sinaasappel in een literfles", vertelt Susanne de Raaij namens Biobite. De producten zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Udea (bestelbaar vanaf vrijdag 5 juni).

Kefiaar Water is een gefermenteerde drank, die wordt gemaakt door gedroogde vruchten, diksap en water aan kefirkorrels (levende cultuur) toe te voegen. "Het dubbele fermentatieproces zorgt ervoor dat de suikers worden omgezet in koolzuur. Hierdoor ontstaat een fris-zuur, natuurlijk tintelend drankje. Lekker en vol met verschillende soorten gunstige bacteriƫn en gisten, die helpen je darmen in balans te houden."

Susanne merkt dat als gevolg van de Coronacrisis mensen zich steeds meer bewust zijn van hun gezondheid. "De productintroductie komt echt op een goed moment. In deze tijden blijkt steeds maar weer hoe belangrijk een gezonde darmflora is. Daarom is het mooi dat dit natuurlijk gefermenteerde drankje nu ook zijn weg vindt naar het schap."

Kefiaar Water is geschikt is voor verschillende momenten van de dag. "Je kunt het drinken bij het ontbijt. En door de lichte tinteling die het drankje vanwege het fermentatieproces bevat, doet Kefiaar Water het ook heel goed als non-alcoholische verfrissing. Wie wil kan hier zelf nog een smaakje of vers fruit aan toevoegen voor een extra smaaksensatie. Je kunt eindeloos variĆ«ren waardoor Kefiaar Water  steeds weer verrast."

Voor meer informatie:

Susanne de Raaij
Biobite
06 51992994
[email protected]  
www.biobite.nl