Nino Venezia, Dutch graphic group:

"Ook in deze zware tijden kunnen we onze snelle levertijden garanderen"

Tholen - Sinds vorig jaar is Dutch graphic group gevestigd in haar nieuwe pand met een vloeroppervlakte van 2.600 m2 op Fresh Park Venlo. Ondanks de zware tijden vanwege het Corona-virus blijft de vraag naar labels, etiketten en steekkaarten bij de totaalleverancier van grafische producten flink doorlopen. "Veel van onze klanten richten zich op de supermarkten. Die handel is steeds door blijven lopen", vertelt Nino Venezia.

"Veel AGF-handelsbedrijven weten ons nu dan ook te vinden voor hun etiketten en toebehoren. We zien dat we juist meer vraag van andere partijen uit de markt krijgen. We zien dat onze grondstoffenleveranciers nu levertijden hanteren van soms wel drie tot vier weken. Ons voordeel is dat wij dit tijdig hebben ingezien en een loods vol etikettenmateriaal hebben staan, zodat we ook in deze moeilijke tijden onze klanten snel kunnen voorzien", vertelt Nino.

"We hebben veel geld in materiaal ge├»nvesteerd, maar zien nu ook hoe belangrijk het is om op voorraad te zijn. We beschikken over een continue voorraad van verpakkingsmaterialen. Sommige klanten vragen ons hun voorraadbeheer over te nemen. Wij kunnen ze daarmee volledig ontzorgen en de handelsbedrijven kunnen zich richten op hun core business", aldus Nino. 


Nino met zijn zoon Gino

Nu het Hollandse seizoen losbarst, is het dan ook alle hens aan dek bij Dutch graphic group, waar Nino's zonen Enzo en Gino de dagelijkse leiding hebben. "In de AGF-sector is drie tot vier weken levertijd natuurlijk waanzin. Iedereen weet dat in het voorjaar de aardbeien op de markt komen, maar toch gaat iedereen op het laatste moment weer topkaarten bestellen. Doordat wij over voorraad beschikken, weten veel AGF-bedrijven ons te vinden. Zo zijn we van een regionale leverancier inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler."

"We krijgen van veel bedrijven het vertrouwen. Wat in ons voordeel werkt, is dat we een echt familiebedrijf zijn zonder overheadkosten. Klanten krijgen direct mezelf of mijn zonen aan de lijn. In feite zijn we groot geworden door klein te blijven. Wel hebben we in ons machinepark de afgelopen jaren een heuse professionaliseringsslag doorgevoerd. We werken echt met  het nieuwste materiaal, zoals op LED-technologie gebaseerde drukpersen. Inmiddels hebben we hier een drietal van de nieuwste drukpersen staan!"

Voor meer informatie:
Dutch graphic group
Venrayseweg 130A
Industrieterrein Venlo 3851
+31 (0)77 399 96 40
info@dutchgraphicgroup.com   
www.dutchgraphicgroup.com      

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.