Odin tikt bijna 10.000 leden aan

Nog even en het aantal leden van Coöperatie Odin telt 10.000. De coöperatie meldt dat dat moment steeds dichter bij komt. "Mooi om te zien dat juist nu veel mensen mede-eigenaar van Odin willen zijn."

Met een participatie van € 100 word je mede-eigenaar. Meerdere participaties nemen kan ook, tot maximaal € 1000. Leden kunnen meedoen aan inspirerende workshops, lezingen, rondleidingen, filmavonden en boerderijuitstapjes. Daarnaast kom je in aanmerking voor ledenvoordeel. Klanten die lid worden van de coöperatie betalen minder voor hun boodschappen.

"Door naast je participatie een maandelijkse bijdrage te doen draag je vooraf bij in onze basiskosten, waardoor deze minder in de eindprijs hoeven worden doorberekend. Daardoor zijn de ledenprijzen 15% tot 20% lager. Het maandbedrag is zo berekend dat wanneer je wekelijks tussen de 22 en 30 euro boodschappen doet je al voordeel hebt."

Hoe het werkt
Als je meedoet aan het ledenvoordeel wordt aan het begin van iedere maand je maandbijdrage geïncasseerd. Dit bedrag wordt gekoppeld aan je account. Iedere keer als je boodschappen doet, wordt het ledenvoordeel automatisch met je saldo op je account verrekend. 

Als je saldo bij nul is aangekomen, gaat je ledenvoordeel natuurlijk gewoon door. Maar heb je aan het einde van de maand nog saldo over, dan wordt dit automatisch omgezet in boodschappentegoed op je ledenpas en online account. Hier kun je vervolgens boodschappen mee afrekenen. Dus doe je een maand weinig of geen boodschappen, dan gaat je maandbijdrage niet verloren.

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.