Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Italiaans merk Ambrosiae nieuw bij Amanvida Zakelijk

Rauwe ontbijtgranen vol superfoods

Amanvida Zakelijk heeft de producten van het Italiaanse bio-merk Ambrosiae toegevoegd aan het aanbod. Ambrosiae biedt een gamma glutenvrije granola's, havermoutpap en pannenkoekenbeslag vol superfoods en plantaardige eiwitten.

"Het ontbijt is mogelijk de belangrijkste maaltijd van de dag. Na een nacht 'vasten' heeft je lichaam de juiste voeding nodig om goed op te starten en vol energie aan de dag te beginnen. Ambrosiae is niet het zoveelste merk granola of muesli. Deze Italianen produceren al hun producten alsof ze het voor hun eigen kinderen, familie en vrienden zouden doen. Met kwalitatieve biologische grondstoffen en veel liefde. Alles is rauw geproduceerd, gluten- en lactosevrij, zonder GMO's of soja, zonder toevoegingen, smaakversterkers of kunstmatige aroma's en vegan. Ambrosiae is 'überfood' bomvol superfoods en voedingsstoffen", vertelt Aaltje Van der Zee namens Amanvida Zakelijk. 

Voed jezelf optimaal met superfoods en gekiemde granen
Heel het Ambrosiae gamma is ontstaan vanuit het idee om elke dag makkelijk rauwe superfoods te kunnen eten. "Superfoods zoals bessen, noten en zaden bevatten gemiddeld meer voedingsstoffen dan de doorsnee voeding. Elke keer je wat in je mond stopt, moet je de kans grijpen om iets voedzaams te kiezen. Het is immers de brandstof die ons lichaam nodig heeft om heel de dag door te gaan."

Ambrosiae biedt daarom granola's en porridge of havermoutpap met gojibessen, chiazaad, abrikoos, kokosschilfers, cacao, enzovoort. "Suiker toevoegen is niet meer nodig, want die heb je van nature dankzij de superfoods. Alles wordt volledig rauw geproduceerd, onder 42°C, zodat de waardevolle voedingsstoffen van de superfoods maximaal behouden blijven. De havermoutpap is in 1 minuut klaar. Als basis voor de ontbijtgranen gebruikt Ambrosiae glutenvrije haver, gekiemde boekweit en gekiemde quinoa. Door de granen eerst te laten ontkiemen, bevatten ze extra veel voedingsstoffen in geconcentreerde vorm."

Speciaal voor sporters: proteïne pannenkoekenmix
Ambrosiae gelooft in 'een gezonde geest in een gezond lichaam' en een levensstijl met voldoende beweging. "Na intensieve activiteit hebben onze spieren eiwitten nodig om te herstellen en ter ondersteuning. Daarom creëerde Ambrosiae een makkelijke pannenkoekenmix vol plantaardige eiwitten. Deze fitness pannenkoekjes zijn de ideale post workout snack. Door hun trage koolhydraten en natuurlijke suikers, zijn ze ook interessant voor mensen die een dieet volgen."

Naast ontbijtgranen en pannenkoekmix biedt Ambrosiae ook energierepen met superfoods. 

Maak direct een B2B account aan en ontvang onder andere maandelijkse acties.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk

Publicatiedatum: