Gratis webshop voor Versondernemers

De coronacrisis brengt veel veranderingen met zich mee. Doordat persoonlijk contact vermeden moet worden, heeft dit een groot effect op de wijze waarop aankopen worden gedaan. "Gelukkig leven we in een tijd dat online shoppen mogelijk is. Een veilige manier om toch (vers)producten te kunnen kopen en verkopen. Daarom zou iedere (vers)ondernemer de mogelijkheid moeten hebben om de producten online aan te bieden", aldus Bon Vivant. 

Nu veel bedrijven o.a. in de detailhandel het klantenaantal ziet slinken biedt een webshop een uitkomst. Gert van Bon Vivant In-site geeft aan: “Door SAMEN te werken en elkaar als (vers)ondernemers te ondersteunen waar mogelijk komen we deze crisis door. Wij denken dat het aanbieden van een gratis webshop de ondernemers in iedere versbranche kan helpen om de omzet redelijk op peil te houden.” De webshops zijn dus geschikt voor o.a. slagers, bakkers, groenteman, vis- en kaasspecialisten en delicatessenwinkels.

De webshop die gratis wordt aangeboden is vrij van verplichtingen. Iedere ondernemer kan de webshop zonder kosten opstarten en er ten alle tijden kosteloos vanaf. “Dit aanbod blijft van kracht zolang de Coronacrisis duurt.” zegt Gert. Ondernemers kunnen zich aanmelden via support@bonvivantinsite.nl. Met dit initiatief wil Bon Vivant In-site zijn steentje bijdragen om ondernemers door de crisis heen te helpen, want alleen: Samen komen we door de crisis"

Voor meer informatie:
Bon Vivant In-site
0341-25 88 78
info@bonvivantinsite.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.