Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lowlander Botanical Beers introduceert twee biologische bieren

Twee nieuwe blond bieren: "typische stijl voor de Lage Landen"

Lowlander Botanical Beers introduceert twee nieuwe, biologisch gebrouwen bieren: Lowlander Organic Blonde Ale (4% abv) en Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale. Met de introductie speelt de botanisch brouwer in op de toenemende vraag naar gecertificeerd biologische bieren. Met de keuze voor een 0.3% abv bier breidt Lowlander bovendien het succesvolle low & no assortiment van 0% bieren met 100% smaak uit. Beide nieuwe Lowlander bieren zijn o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza.   

Links Lowlander Organic Blonde Ale en rechts Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale 

Chief Botanical Officer Frederik Kampman: “Europa is de snelst groeiende markt voor biologische bieren en met de liefde voor de natuur in ons bloed was het niet meer dan logisch dat we deze certificering graag aan ons assortiment botanisch gebrouwen bieren toevoegen.” De keuze voor twee blond bieren is logisch, aldus Frederik: “het is een typische stijl voor de ‘Lage Landen’. Toegankelijk, herkenbaar en doordrinkbaar; net als al onze Lowlander bieren. Bovendien leent deze stijl zich goed voor het brouwen met frisse en bloemige ingrediënten, wat natuurlijk perfect bij ons past.”

Lowlander Organic Blonde Ale is gebrouwen met frisse citroenschil en natuurlijk gezoet met een vleugje zomerse bloemenhoning. Met 4% abv is het een zacht en fris bier, met een subtiel zoetje. Smaakvol, verfrissend met lichte body; perfect voor het voorjaar.

Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale is zacht en vol van smaak met een bloemige afdronk. Geïnspireerd op de bloeiende weiden en bermen - die belangrijk zijn voor het behouden van de biodiversiteit in ons land - is de 0.3% Organic Blonde Ale gebrouwen met wilde vlierbessen en wilde rozenbottel.

Voor meer informatie: www.lowlander-beer.com 

Publicatiedatum: