Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ingezameld statiegeld voor strijd tegen plastic soep

Ekoplaza-klanten hebben in 2019 bij de statiegeldautomaat maar liefst €6.512,72 gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation. 

"Plastic is de oorzaak van veel milieuproblemen en het wordt ook steeds vaker in een negatief verband gebracht met onze gezondheid. In de retail is het gebruik van verpakkingen onvermijdelijk omdat deze belangrijke functies vervullen. Maar plastic verpakkingen zijn slechts een korte duur van nut, terwijl ze daarna nog eeuwenlang een verwoestende impact hebben op onze aarde", aldus Ekoplaza.

"Daarom vinden wij dat het gebruik van plastic zoveel mogelijk moet worden teruggedrongen. Hierbij ligt onze focus op ‘single used plastics’. Dit geldt niet alleen voor onze verpakkingen, maar ook voor het single used plastic binnen het hele bedrijf. Want er is niet één oplossing voor het verminderen van plastic in het milieu. 

Voor meer informatie:
www.ekoplaza.nl
www.plasticsoupfoundation.org

Publicatiedatum: