Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt gouden Green Key certificaat

In 2020 en 2021 mogen de locaties van Heerlijkheid Mariënwaerdt het gouden Green Key keurmerk dragen. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame vergader- en congreslocaties.

Heerlijkheid Mariënwaerdt richt al haar werkzaamheden op het behoud van het landgoed, met haar mooie natuur en erfgoed. Dat betekent onder meer dat de organisatie probeert om de druk op natuur en milieu te minimaliseren. In de vergader- en congreslocaties op het landgoed worden daarom de richtlijnen van Green Key gevolgd. Daarmee gaat Mariënwaerdt net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Klik hier voor een uitvergroting van deze foto.

Zo maakt het landgoed gebruik van 100% ledverlichting en groene stroom. Gasten met elektrische auto’s worden tegemoet gekomen met oplaadpalen. Zelf gebruikt het Mariënwaerdt goupils: elektrische wagentjes om het servies, tafellinnen en glaswerk te vervoeren van- en naar de locaties. In de keukens wordt plastic gescheiden en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische en lokale ingrediënten voor de meest (H)eerlijke gerechten. Deze inspanningen zijn beloond met het hoogste - gouden - Green Key certificaat.

Green Key
Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Het keurmerk garandeert de gasten een comfortabel verblijf met zorg voor de omgeving.

Historische vergader- en feestlocaties
In het sfeervolle hart van Mariënwaerdt is een aantal prachtige locaties te huur voor een zakelijke bijeenkomst of het vieren van een feest. Neem voor meer informatie contact op met Ilse van Gaal of Roline Repelaer: locatie@marienwaerdt.nl of 0345 687010.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven