Haver en granola blijken multifunctioneel inzetbaar

Tholen - Bij Meesters van De Halm staat de BIOFACH 2020 met name in het teken van Qrop, het internationale granolamerk en Oats & Meal. "Oats&meal is ons 'Oats for dinner'-concept. Dit is een uniek product aangezien hierin Nederlandse havergrutten gebruikt worden als kookgraan en dus als rijstvervanger. Het gaat om een cleanlabel maaltijdkit die geschikt is voor twee personen", vertelt Rob van den Berg.

Dit is niet het enige waar De Halm zich tijdens de beurs op zal richten. Het in Heeswijk-Dinther gevestigde bedrijf is het afgelopen jaar druk geweest met de ontwikkeling van verschillende nieuwe concepten. "Zo hebben we samen met Kriket granola's met krekelmeel ontwikkeld. Ook is er tijdens de beurs aandacht voor de zogenaamde Paleonola's. Dit zijn granola's die geschikt zijn voor in een paleo dieet. Verder hebben we Porridges met onder andere groenten. En in combinatie met Team Sunweb zijn Sportmuesli's ontwikkeld. We presenteren op de beurs tevens Kruidengranola's en mixen met gebakken noten en zaden om te snacken."

Hij vervolgt: "We staan uiteraard ook op de BIOFACH om nieuwe contacten op te doen voor nieuw te ontwikkelen private label-concepten."

De nieuwe Porridges. 

Meesters van De Halm is tijdens de BIOFACH te vinden op stand 5-108.

Voor meer informatie:

Rob van den Berg
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl  
www.meestersvandehalm.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven