Feestelijke heropening op 6 februari

Odin Breda volledig vernieuwd na verwoestende brand

Op 6 februari heropent Odin haar volledig vernieuwde biowinkel aan de Ginnekenweg. De winkel werd vorig jaar op 5 juni na een kortsluiting door brand verwoest. "De brand was een grote klap voor onze medewerkers, van wie sommigen er al jaren werken", zegt Robin Vogelaar, vestigingsmanager bij Odin. "En niet te vergeten voor onze vaste klanten die erg gehecht waren aan de winkel."

Steun klanten
Gelukkig vond Odin tijdelijk een kleine maar fijne huisvesting aan de Wilhelminasingel. De oude winkel werd ondertussen weer hersteld en opgebouwd. "De betrokkenheid en trouw van onze klanten en leveranciers in de tussentijd was ontroerend en heeft ons echt gesteund", aldus Merle Koomans van den Dries, directeur van Odin.
"We hebben de leden van de winkel ook betrokken bij de herbouw en hun wensen meegenomen. Het ziet er nu prachtig uit en alles in de winkel is nieuw."

Heropening 6 februari
De winkel heropent op donderdag 6 februari. De hele dag zijn er proeverijen van heerlijke producten. Er is live muziek en een koffiedemo van het biologische en faire koffiemerk Illimani. Op zaterdag 8 februari om 13:00 uur is er een feestelijk openingsmoment. Er zijn dan lekkere hapjes en drankjes om samen met leden en klanten te vieren dat de winkel weer open is. 

Extra aanbiedingen in februari
Odin heet alle oude en nieuwe klanten in februari van harte welkom met speciale welkomstaanbiedingen van verschillende producten, zoals de prijswinnende wijnen van Neleman, kaarsen van Dipam, Spaanse olijfolie en de bio-katoenen tas van Odin.

Voor meer informatie: www.odin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven