ikbenbio. is gelanceerd

Tijdens de Bio-beurs was de officiële lancering van ikbenbio., een initiatief vanuit de Natuurweide (de Nederlandse vereniging van biologische melkveehouders).

Ikbenbio. maakt zich sterk voor een actieve community waarin boeren, burgers en experts samenkomen. Want alleen samen kunnen we heel Nederland laten zien dat biologisch boeren, eten en denken de toekomst hebben.

De website www.ikbenbio.org is hierin duidelijk: "Jij bent van alles. Wereldburger of buurtbewoner. Werknemer of ondernemer. Bourgondiër of vegetariër. En als je biologische producten eet ben je ook bio. Laat zien hoe jij bio bezig bent met #ikbenbio."

De Natuurweidevoorzitter Sybrand Bouma: "Oftewel de trots van het zijn. De trots van het consumeren, het produceren en daarbij een onderdeel te zijn van het vooruit brengen van de biologische landbouw als belangrijke schakel van een wereldwijde transitie van de landbouw/voedselvoorziening. Hiervoor lanceren we de community ikbenbio. om bij elkaar te komen en met elkaar die trots uit te dragen, elkaar te stimuleren, activiteiten te ontplooien en met ieders kwaliteiten verder te bouwen aan de biologische landbouw en een betere wereld."

De katoenen tasjes met daarop de tekst ik ben bio. vonden tijdens de Bio-beurs gretig aftrek. Het is duidelijk dat velen hiermee gezien willen worden en daarmee ook buiten de Bio-beurs hun persoonlijke keuze met trots willen uitdragen.

Sybrand: "Doe met ons mee om, vanuit je eigen redenen waarom jij bio bent, je ideeën en trots met ons te delen via onze website. Ook hebben we een nieuwe Facebook pagina en kan iedereen gebruik maken van de #ikbenbio. op Instagram. Benieuwd naar nieuwe initiatieven van ikbenbio.? Houd hiervoor de website en sociale media in de gaten!"

Voor meer informatie: www.ikbenbio.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven