Spirulina, yacon en indian chai in nieuwe repen van Lovechock

Lovechock komt met drie nieuwe producten die aansluiten op trends als biodiversiteit en plant-based voeding. De nieuwe producten zijn vanaf februari verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels. De advies verkoopprijs voor bars is  €3,09 (40 gram) en €4,09 voor tablets (70 gram). 

Spirulina
Ter aanvulling van de Self-Care lijn met een plantaardige bron van proteïne komt Lovechock met de Almond Spirulina bar. De aquagroene vlokken in de deze crunchy chocolade bar zijn op basis van microalgen, ook wel Spirulina genoemd. Spirulina heeft een aantal belangrijke voedingstoffen, zoals vitamine B, E en K1, betacaroteen en zo’n 60% proteïnes. Hierdoor bevat de Almond Spirulina bar 20% proteïnes. Proteïnes zijn bouwstenen voor je lichaam en helpen niet alleen bij het herstel van de spieren, maar ook de regulering van verschillende processen in het lichaam.

Lovechock Indian Chai, Almond Spirulina en Yacon Brazil Nut: 

Indian Chai
Naast de Almond Spirulina bar, introduceert Lovechock ook nog twee nieuwe creamy producten: een Indian Chai tablet en een Yacon Brazil Nut bar. "Met kruiden uit India en de kracht van rauwe cacao uit Zuid-Amerika maken de Indian Chai een werelds product. Chai kruiden worden ook wel gebruikt voor chai thee, deze aromatische thee wordt al eeuwenlang gekoesterd in India. Volgens hen een thee die de gemoedsrust vergoot en je gezondheid behoudt."

Zoete yacon 
Als derde product heeft Lovechock een Yacon Brazil But bar aan het creamy assortiment toegevoegd. "Yacon is een Andesknol dat al eeuwenlang bekend is in het voedingspatroon van de Inca’s en wordt ook wel beschreven als een smakenmix van zoete appel en hartige wortel. In combinatie met raw chocolate en paranoten komt Yacon goed naar voren met een karamelachtige smaak en is de bar heerlijk zoet en crunchy."

De drie nieuwe smaken zijn te proeven tijdens de Bio-beurs. Lovechock is te vinden op stand 165. 

Voor meer informatie:
Lovechock
Asterweg 20 E1
1031 HN Amsterdam
020 7609100
info@lovechock.com
www.lovechock.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven