Twee nieuwkomers op 'boerenmarkt' Bio-beurs

Streekplein: biologische parels van eigen erf

Ben je op zoek naar unieke biologische producten met een verhaal en wil je de makers daarvan zelf ontmoeten? Kom dan naar het Streekplein. Het Streekplein is een gezellige boerenmarkt met eigen producten van biologische boeren en tuinders. Primeur op het Streekplein zijn de eetbare paddenstoelen van de Groene Takken, zwarte knoflook van Kuperus Foods en Nederlandse biologische honing van imkerij de Oase. Nieuw op het plein zijn: wijngaard Dassemus en Domein Hof te Dieren.

Centraal op het Streekplein bereidt Barbara Rodenburg van restaurant ’t Ailand en de Goede Vissers, proefhapjes met ingrediënten uit de marktkramen. Linde van de Graaf demonstreert slow cooking zonder energie met de Ecostoof. Het Streekplein is dé bestemming voor iedereen met vakmatige interesse in bijzondere en zeldzaam lekkere biologische producten van eigen erf.

Save the date:

Woensdag 22 januari van 19.00 uur tot 20.00 uur. Rondleiding en proeverij op het Streekplein! Maak kennis met de Streekplein-ondernemers en verruim je assortiment met hun unieke, biologische producten uit de regio. Iedereen met hart voor de regio is welkom! Speciaal voor inkopers van retail, winkel of horeca.

Donderdag 23 januari van 11.45 tot 12:45 uur. Workshop over eco-voedseltrends

Veganisten, vegetariërs, flexitariërs, locavoren en groene meisjes hebben een ding gemeen: ze eten zich een weg naar een betere wereld. Eco koken is een lifestyle. De biologische sector past positief in hun plaatje. Hoe kunnen we aanhaken? Met Veganistische Tuinderij De Veldhof,  Ecostoof, Vegan foodblogger Loulou Machinè en gespreksleider Caro Niestijl .

Het Streekplein is een samenwerking van SPN, Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra en Land & Co. Het Streekplein is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Voor meer informatie: www.streekplein.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven