Nieuw: biologische Fairtrade honing in knijpfles

De zoetste proeverij van de Bio-beurs

Tijdens de Bio-beurs in Zwolle staat de Traay weer met een stand vol biologische honingproducten, honingspecialiteiten en natuurlijke, plantaardige zoetmiddelen. Dé kans om eens een andere soort honing te proberen dan u gewend bent. De stand (367) staat dit jaar in hal 2.

Imkers in Nicaragua.

Nieuw: biologische Fairtrade honing in knijpfles
Vol trots presenteert de Traay de biologische Fairtrade honing in knijpfles. Deze vloeibare bloemenhoning is niet alleen biologisch, maar ook nog eens Fairtrade gecertificeerd. De honing voldoet dus aan de strenge eisen van het biologische keurmerk en is gebaseerd op de principes van eerlijke handel (Max Havelaar keurmerk).
"Tijdens werkbezoeken delen wij onze ervaring met de imkers en stimuleren het natuurlijk imkeren, zodat het vakmanschap niet verloren gaat. Met onze biologische Fairtrade honing uit Nicaragua zorgen we er tevens voor dat imkers en hun familie een betere toekomst kunnen opbouwen", vertelt Joyce Weerman.
De biologische Fairtrade honing is vanaf februari verkrijgbaar in knijpfles 365 gram.

Nederlandse biologische imkers
"Bij de Traay werken we samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat we zeker weten dat onze honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. Wij zijn op zoek naar Nederlandse biologische imkers en nodigen u van harte uit in onze stand 367 op de Bio-beurs."

Om op de hoogte te blijven van nieuwe weetjes met betrekking tot bijen en honing, imkeren en de nieuwe producten van de Traay, kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de Traay. Dit kan via de website www.detraay.com of door te mailen naar info@detraay.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven