Nieuw: Black Rice & Turmeric Crackers

Het Britse merk Rude Health heeft een nieuwe cracker ontwikkeld. De Black Rice & Turmeric Crackers liggen vanaf 11 februari in het schap bij Ekoplaza. Dit is een toevoeging op de lijn die afgelopen jaar bij Udea geïntroduceerd is, bestaande uit Multigrain Crakers, Corn Crackers, Buckwheat & Black Bean Crackers, Chickpea & Lentil Crackers en Buckwheat & Chia Crackers.

Ingrediënten: Biologische Zwarte Rijst (60%), Biologische Maïs, Biologische Rijst, Zeezout, Biologische Kurkuma (0,3%). Onder het mom van 'tegenpolen trekken elkaar aan', staat de volgende tekst op de verpakking: Kurkuma is goudgeel, pittig en geeft een kick. Zwarte rijst heeft vage verborgen diepten. Samen zien ze er prachtig uit en vormen ze een smaakcombinatie die zo complex is dat je deze crackers makkelijk alleen kunt eten. Ze kunnen ook aanpappen met partners als kaas, augurken of eigenlijk alle toppings.

Beschikbaar bij Udea (en Ekoplaza).

Voor meer informatie: hallo@rudehealth.com en www.rudehealth.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.