Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Er is vanuit de markt veel vraag naar zwarte thee"

Nieuw: Lovely English en Cool Grey

Tholen - Er zijn twee nieuwe smaken toegevoegd aan de biologische thee-lijn van Thee Van Oordt. Het gaat om een traditionele zwarte thee en een klassieke zwarte thee waaraan sinaasappel- en citroenschilletjes zijn toegevoegd. Dit meldt Axxent Masters in Tea op LinkedIn. Timothy Nuijen (Brand Manager) vertelt waarom de lijn van Thee Van Oordt juist met deze smaken is uitgebreid: "Thee Van Oordt staat bekend om de biologische kruidenmelanges. We merken dat er daarnaast veel vraag is naar zwarte thee. Met deze nieuwe smaken kunnen we ook aan die vraag voldoen. Beide theeën zijn naast biologisch ook Fairtrade gecertificeerd."

Timothy geeft aan dat de eerste reacties zeer goed zijn. "Daar zijn we uiteraard erg blij mee." De Cool Grey is een premium zwarte thee met sinaasappel, citroen en bergamot, wat zorgt voor een klassieke zwarte thee in combinatie met een verfrissende citrussmaak. Lovely English is een 100% premium zwarte thee. "De thee is samengesteld door de favoriete zwarte theeën van Adriaan Johannes van Oordt, de oprichter van Thee Van Oordt in 1834, te combineren."

Na deze introductie van 'Lovely English' en 'Cool Grey' bestaat de huidige Thee Van Oordt organic lijn uit 14 smaken. "Thee Van Oordt staat bekend om het biologische kruidenthee assortiment. De smaken zijn ontleend aan de mooie mythische karaktereigenschappen van de eenhoorn, die daarom terug te zien is in het logo."

De andere twaalf smaken. 

De Thee Van Oordt range is verkrijgbaar bij een groot aantal Jumbo's en Vomar's.

Voor meer informatie:

Timothy Nuijen
Axxent Masters in Tea
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
0183 407495
info@masters-in-tea.com  
www.theevanoordt.nl