Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bauck GmbH wint MKB-prijs Lüneburg 2019

Bauck Hof-molen wint de MKB-prijs Lüneburg 2019 tijdens het gala-evenement Lünale.

"We zijn erg blij met de prijs. Het laat ons zien dat bio nu midden in de samenleving is aangekomen en is een stimulans voor ons om door te gaan op onze gekozen weg ", zegt directeur Jan-Peter Bauck.

De wortels van Bauck GmbH gaan terug tot het jaar 1932: Eduard Bauck was een van de eersten in Duitsland die de oorspronkelijke Bauckhof-boerderij veranderde in biodynamische landbouw. Het familiebedrijf ontstond in 1969 als een van de pioniers onder biologische voedselproducenten van de drie biodynamische Bauck-boerderijen in Klein Süstedt, Stütensen en Amelinghausen.

Oorspronkelijk opgericht als een bedrijf om Demeter-producten op de markt te brengen, produceert het bedrijf vandaag Demeter en biologische producten zoals meel, granen en bakmixen in zijn eigen fabrieken onder het merk "Bauckhof". Vandaag werken meer dan 180 mensen in het hoofdkantoor van het bedrijf in Rosche. Jan-Peter Bauck staat voor de derde generatie op de Bauckhöfen.

Bron: Lunale

Publicatiedatum: