Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Opbrengst naar realisatie van specialistisch centrum voor mensen met COPD"

Exclusieve bio-chardonnay en -prosecco in glitterfles

Tholen - "Er worden maximaal 250 Bubble for Good limited edition flessen gemaakt. Dat maakt dit tot een fantastische fles voor de komende feestdagen om te geven of te krijgen. Gevuld met een biologische vegan Prosecco of biologische vegan en alcoholvrije Chardonnay. De fles is belegd met eco glitters van Eco Sparkle, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de plastic footprint. En nog mooier: de opbrengst van deze actie gaat naar de realisatie van een specialistisch centrum voor mensen met COPD", vertelt Stana van Ginkel van Food Board Nederland.

De Skinny Prosecco is er in vier kleuren. Hierboven de Femme Fatale en Mermaid. 

Ze vervolgt: "Produceren, ondernemen, en consumeren met liefde voor mens, natuur en dier. Het zijn thema's die raken en dat is precies waar mijn stichting zich mee bezig houdt. Wij onderzoeken maatschappelijke vraagstukken en trachten vanuit de eigen circle of influence daar oplossingen voor te ontwikkelen. Dat doen wij samen met ondernemers die hier hetzelfde naar kijken, want de behoefte die is er!"

Food Board Nederland heeft zich van 2012 tot en met 2018 actief ingezet voor lokaal geteelde voeding van het seizoen, producten kopen van lokale zelfstandigen en charity events voor voorzieningen en medische zorg voor dieren in nood. "Nu richt de stichting zich op een maatschappelijk probleem op een onzichtbare groep mensen met COPD. Dit zijn er landelijk 600.000. Bijna al deze mensen overlijden aan de gevolgen van deze ziekte: Chronic Obstructive Pulmonary Disease. In het Nederlands ook wel bekend als chronische bronchitis en longemfyseem."

Rechts is de Chardonnay. Links en in het midden de Skinny Prosecco Sparkle Pony en Sea Foam. 

Ze geeft aan dat het COPD Huis er moet komen voor de mensen in de laatste fase van de ziekte, zij zijn continu extreem benauwd. "De zorg die deze mensen nodig hebben is intensief en gespecialiseerd, iets dat in Nederland niet goed geregeld is. De oplossing daarvoor is volgens ons een gespecialiseerd zorghuis met specialistisch verpleegkundigen en alle voorzieningen. Door deze te centraliseren en alle patiënten op 1 plek samen te brengen maak je deze missende zorg mogelijk. Helaas hebben noch de overheid, noch fondsen hier geld voor over. Daarom starten wij zelf een inzamelcampagne. Dit doen wij door bijzondere producten, die gemaakt en aangeboden worden met liefde voor mens, natuur en dier, te selecteren en deze aan te bieden, beginnend in onze eigen netwerken, zowel privé als zakelijk."

Het gaat om prosecco en biologische alcoholvrije Chardonnay van Thomson&Scott. Vanaf nu zijn via de website van Foad Board de Skinny Prosecco & Noughty Chardonnay te bestellen. De fles kost 69 euro, inclusief verzendkosten.

Informatie over de dranken is te vinden op deze website. 

En voor meer informatie over het COPD Huis JAN: www.copdhuis-jan.nl

Voor meer informatie: stana@foodboard.nl, www.foodboard.nl