Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede Brandstore van Neleman komt in Utrecht

Neleman Organic Vineyards is een wijnproducent uit Spanje. Al hun wijnen zijn biologisch, vegan en CO2-neutraal. Wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn.

Neleman wil de (wijn)wereld nog leuker maken en is toe aan een next step. Naast de Brandstore in Zutphen openen zij in januari 2020 in het centrum van Utrecht de deuren van hun tweede Brandstore. Niet alleen om de huidige partners, zoals Hema, De Bijenkorf, Odin en Ekoplaza in deze regio te ondersteunen, maar ook om alle wijnliefhebbers uit de omgeving hun verhaal te kunnen vertellen. En om de klanten te laten genieten van hun wijnen. Op deze manier bieden zij een uniek stukje Valencia-beleving in Utrecht.
 
Over Valencia hebben ze trouwens ook nieuws: De wijngaarden in Casas del Rey zijn gelegen in één van de hoogstgelegen gebieden in de regio, direct naast het natuurreservaat dat Werelderfgoed van UNESCO is. Neleman is hard aan het werk om hier hun eigen proeflokaal te realiseren. Zo maken zij het voor iedereen mogelijk om in dit prachtige gebied op locatie kennis te maken met hun Bodega en met het verhaal van Neleman Organic Vineyards.

Neleman ziet in de toekomst ruimte voor verdere uitbreiding van hun Neleman Brandstores naar in totaal 4 à 5 vestigingen binnen  Nederland, om zo hun verhaal en hun wijnen met nog meer mensen te kunnen delen.

Voor meer informatie: www.neleman.org 

Publicatiedatum: