Nieuw op de Nederlandse markt:

Couscous gemaakt van 100% peulvruchten of boekweit

Een primeur van Your Organic Nature: couscous, maar dan voedzamer. Deze couscous-varianten worden namelijk gemaakt van peulvruchten of boekweit. Dus graanvrij en drie van de vier zijn bijzonder rijk aan eiwitten en vezels. Door de korte bereidingstijd (5 minuten) zet je binnen een mum van tijd een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel. Met deze introductie speelt Your Organic Nature in op de stijgende vraag naar producten op alternatieve basis voor alledaags gebruik.

Danny Schüttler, Brandmanager Your Organic Nature: "De internationale keuken heeft een plek in ieders voedingspatroon veroverd. En terecht. Lekker variëren is leuk en gezond. Couscous is zo'n gerecht dat we intussen allemaal wel eens gegeten hebben. Het leent zich uitstekend voor zowel warme als koude bereidingen en je geeft er eenvoudig je eigen draai aan. Door de korte bereidingstijd is het ook ideaal op een dag waarop we snel aan tafel willen. Maar net als bijvoorbeeld pasta wordt couscous gemaakt van granen, meestal tarwe of spelt. Met name tarwe komt heel veel in onze voeding terug en is ook niet geschikt voor mensen met een glutenallergie of –intolerantie. De klant wil meer variëren en daarom is er veel vraag naar producten op alternatieve basis met minder of geen gluten houdende granen. Het liefst zo voedzaam mogelijk. Het aanbod in dit soort producten is de afgelopen jaren hard gegroeid. In het natuurvoedingskanaal, maar ook in reguliere supermarkten. Denk aan alternatieve melen of peulvruchtenpasta's. En toch was er nog een primeur te halen. Deze couscous is in geen enkele Nederlandse supermarkt verkrijgbaar, dus we verwachten er veel van en besteden er de komende weken veel aandacht aan."

Klik hier voor een uitvergroting van deze foto.

Your Organic Nature bevat een groot aantal basisproducten maar voegt ook regelmatig nieuwe innovatieve pro­ducten toe die in een gezonde leefstijl passen. Deze producten zijn daar een voorbeeld van.

Bestellen?
Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413-256700. Udea artikelnummers: 97064 – 97065 – 97066 - 97067.

Klik hier voor het complete assortiment van Your Organic Nature. 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.