Tina Vogels is 4e generatie ondernemer in AGF-detailhandel

"Biologische hoek is een groot succes"

Tholen – Tina Vogels is met trots de 4e generatie in de AGF-detailhandel. Ze verkoopt nog altijd 'grootmoeders soep' maar is ook volop bezig met vernieuwen. Onlangs kwam er een speciale bio-hoek in de winkel. "We hadden eigenlijk al heel lang een bio-assortiment, maar omdat dat tussen het regulier product lag, viel het niet zo op. Nu we de speciale bio-hoek hebben, is het onderscheid met het reguliere aanbod veel duidelijker. Dat slaat heel erg aan en doordat we er via social media extra aandacht aan hebben gegeven, heb ik ook een nieuwe doelgroep aangetrokken. Er was echt behoefte aan, want in de omgeving Oss konden deze klanten eigenlijk nergens anders terecht", vertelt Tina.


4 generaties in de AGF-detailhandel, Tina en haar overgrootmoeder

De AGF-handel zit bij Tina in het bloed. Haar overgrootopa ventte met zijn hondenkar met groenten langs de deur en ook zijn kinderen geraakten in de handel. Tina's oma stond al op 14 jarige leeftijd in de winkel en na het trouwen ook opa. "De liefde voor de groentewinkel is ons met de paplepel ingegoten. In 2000 opende mijn jongste broer zijn groentewinkel, welke ik op 1 januari 2005 heb overgenomen. In 2010 hebben wij de winkel verbouwd en heropend. Mijn oma heeft de opening nog mee mogen maken", vertelt Tina.


Tina's oma nam op haar 14e de groentenwinkel van haar ouders over

Tina is inmiddels 20 jaar actief in de AGF-detailhandel en vindt het vak "als maar leuker worden. Als je een beetje creatief bent zijn er zoveel mogelijkheden. Klanten raken steeds meer geïnteresseerd in gezondheid en voeding", besluit Tina.


Tina: "Bio-hoek is een groot succes"

Voor meer informatie:

Groentespeciaalzaak Vogels
Tina Vogels
Industrielaan 15
5342 ET Oss
0412 644655
info@vogelsagf.nl 
www.vogelsagf.nl 
www.werkfruitoss.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven