Nieuw 'jasje' voor biologische pepermunt

Tholen - De pepermuntrollen van ECO SWEETS zijn vanaf nu verkrijgbaar in een nieuwe verpakking. "Het oude 'gele' ECO SWEETS-logo hebben wij twee jaar geleden voor onze hele lijn biologische snoep aangepast naar een meer eigentijdse stijl. Enkel de verpakking van onze pepermuntrollen waren tot op heden nog niet vernieuwd, aangezien wij er met het oog op duurzaamheid bewust voor hebben gekozen om eerst de oude verpakkingen op te maken", vertelt Meeke Janssens van The Organic Factory.

Ze omschrijft de nieuwe verpakking voor de pepermuntrollen als 'fris, modern en helemaal van deze tijd'. Meeke: "Aan de receptuur is niks veranderd. Deze week hebben wij de eerste zending geleverd in Nederland en België. De nieuwe pepermuntrollen liggen dus zeer binnenkort in de winkels. In 2020 komen wij voor onze hele lijn biologische snoep met een nieuwe huisstijl. Daar wordt nu hard aan gewerkt."

Meeke vertelde dit alles tijdens de BioXpo Vitasana, waar The Organic Factory als leverancier van Mannavita de kans greep om de ECO SWEETS-producten aan het (voornamelijk Belgische) beurspubliek te tonen (en te laten proeven). "Ik kijk met een goed gevoel terug op de beurs. De stand werd goed bezocht en ik vond het een ideale manier om rechtstreeks van de bezoekers te horen wat zij van de producten vinden."

Voor meer informatie:

Meeke Janssens
The Organic Factory
Mastbos 21
5531 MX Bladel
0497 380224
info@theorganicfactory.nl  
www.theorganicfactory.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.