Tholen - In VRIJ (De Telegraaf) wordt elke week een supermarktproduct onder de loep gehouden. Deze keer werd onder leiding van Felix Wilbrink chocolademelk getest. De redactie proefde 20 verschillende chocolademelkmerken. De biologische chocolademelk van Zuivelrijck kwam als winnaar uit de bus. "Ik was positief verrast, aangezien ik niks wist van deze test. Ik kreeg een berichtje van een vriend van me over deze test en vroeg hem of Zuivelrijck überhaupt meegenomen was in de test", reageert René van der Veen.

Over Zuivelrijck staat het volgende geschreven: 'Al na vijf minuten riep iemand: "We hebben een winnaar!" Direct vier negens en de zegetocht ging door. Totdat een proever opeens een 4 gaf... Maar dat maakte niets uit, de algehele winnaar is Zuivelrijck, biologisch en gekocht in Ekoplaza. Met €2,55 voor een liter ook de duurste.'

René geeft aan dat Zuivelrijck van begin af aan geprobeerd heeft de lekkerste chocolademelk te maken. "Maar of dit gelukt, hangt natuurlijk helemaal af van ieders persoonlijke smaak. "Wat mij betreft, had ook een andere chocolademelk uit de top 3 kunnen winnen, want die smaken namelijk ook erg goed. Zuivelrijck staat voor lekker en deze uitverkiezing is dan ook zeker bijzonder en ik voel me vereerd." Zuivelrijck kan volgens René inmiddels op veel vaste klanten rekenen. "We hebben een mooie groep vaste afnemers opgebouwd. Als ze eenmaal overstappen naar ons merk, blijven ze ook."

Voor meer informatie: consumentenservice@zuivelrijck.nl, www.zuivelrijck.nl