Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: twee biologische en plantaardige Barista drinks en twee Hot drinks

Rude Health introduceert vier nieuwe biologische en plantaardige drinks. Het gaat om twee varianten Barista drinks, speciaal voor in de koffie. En twee Hot drinks, namelijk Hot Chocolate en Turmeric Latte. 

Barista drinks 

Koffie is art. Een goede skinny cap of een goed gebalanceerde latte vereisen skills en kennis van bonen, branden, schuimen en melk. De nieuwe biologische Barista Almond en Barista Oat zijn speciaal ontwikkeld voor in je koffie. Smaak, zoet- en zuurtegraad, binding: het is allemaal afgestemd als ultiem compliment voor je bakkie.

Barista Almond is gemaakt van amandelen (3%), haver en wat zonnebloemlecithine. Lecithine kun je op verschillende manieren maken, die van Rude Health is niks anders dan koudgeperst natuurlijk vet uit zonnebloempitten. De amandelen zorgen voor een heerlijke notige smaak, de haver voor een zachte textuur, en de lecithine bindt melk en koffie als een intense liefdesverstrengeling uit de Kama Sutra.

Barista Oat bevat haver, zonnebloemolie en een beetje zeewier. 14% haver zorgt voor een fluweelzachte textuur - om dagdromen van te krijgen. De zonnebloemolie en het wier (lithothamnium calcareum uit de Noordzee om precies te zijn) zorgen voor een neutrale zuurtegraad en dat is niet alleen goed voor jou maar ook voor de binding met je koffie. Als je een kop vol schuim wilt van natuurlijke havermelk, kun je het beste een handopschuimer gebruiken. Maar dat wist jij als semi-professional misschien al.

Hot drinks

Rude Health’s nieuwe Hot Drinks zijn gemaakt om het je gemakkelijk te maken. De drinks zijn kant-en-klaar. Je piept ze zo op in de magnetron of old-school in een pannetje op het vuur. Ideaal voor op kantoor, op vakantie of voor als je wat minder tijd hebt. Het bevat geen cafeïne en het is weer eens wat anders dan koffie.

Hot Chocolate is echt next-level chocolademelk. Het is gemaakt van pure cacao en havermelk. Hot Chocolate heeft een piepklein beetje zout voor een volwassen smaak, en geen suiker toegevoegd. 

Turmeric Latte is een genot voor al je zintuigen: het is prachtig okergeel, heeft een briljant aroma en een interessante kick van gember, kurkuma en peper. Een drankje om lijf en leden in één keer te verwarmen. Zelf maken is leuk, maar als je daar geen zin in hebt, schenk je deze zo in je mok en dertig tellen later is het klaar.

Alle nieuwe drinks zijn 100% biologisch en alleen gemaakt van de allerbeste ingrediënten.

Onder andere verkrijgbaar bij Ekoplaza en Marqt

Barista Oat 1 liter voor 2,69 euro

Barista Almond 1 liter voor 3,29 euro

Hot Drinks 1 liter voor 2,99 euro

Over Rude Health 
In 2005 begonnen Nick en Camilla Barnard met een missie om de lekkerste muesli op de planeet te maken. Muesli die zo lekker is dat je het liefst je kom leeg wilt likken, en zo goed voor je dat je daarna de hele wereld aankunt. Dertien jaar later zorgt die muesli er nog steeds voor dat mensen 's morgens met het goede been hun bed uit springen. En in de tussentijd is er heel assortiment Rude Health producten bijgekomen - ontbijtgranen, tussendoortjes en drinks, allemaal zijn ze gemaakt van de beste ingrediënten.

Bij Rude Health maken ze producten van het allerbeste, en voegen niks onnatuurlijks toe. Als je die filosofie op je hele leven toepast, dan kom je er al snel achter dat je nergens toevoegingen voor nodig hebt. In plaats daarvan laad je jezelf vol met goede vrienden en dirty weekends en zit je leven vol met skinny dipping en Beaujolais. Het gevoel dat je zo’n beetje alles aankunt, dat is Rude Health. Naar de bus rennen op je hoge hakken. Touwtje springen, line dancen, de moonwalk doen. Nagekeken worden in de winkelstraat. Een ontbijtmerk beginnen vanaf je eigen keukentafel.

Voor meer informatie: www.rudehealth.com

Publicatiedatum: