Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie wijnen van Eco Fields in de prijzen gevallen

Op 1 september 2019 zijn tijdens de Wijnkeuring van de Lage Landen 2019 drie wijnen van Eco Fields in de prijzen gevallen. De Eco Fields wijnen Veluwse Vreugde 2016 wit en de Zomerbries 2015 wit wonnen zilver. De Herfstnevel 2016 rood won brons.

De Wijnkeuring van de Lage Landen werd uitgevoerd door het Deutsche Weinbauamt. Daarbij werden dezelfde criteria gebruikt als bij de wijnkeuring in Duitsland. Door de jury werden 242 wijnen uit Nederland en Belgiƫ gekeurd.

Eco Fields
In 2005 is Eco Fields gestart met het aanleggen van 0,5 ha wijngaard in Harskamp. In 2007 werd de wijngaard uitgebreid met nog eens 2 ha. Eco Fields gebruikt 7 rassen druiven, hoofdzakelijk Duitse en Zwitserse, die het goed doen op Nederlandse bodem.

Restaurant Bentinck
Restaurant Bentinck in Amerongen was het decor voor de prijsuitreiking. Dat is bijzonder omdat bij dit restaurant ook het biologisch kalfsvlees van Eco Fields op de menukaart staat. Eco Fields is de enige biologische kalverenhouderij in Nederland en is gevestigd in Wekerom.

De mousserende wijnen van Eco Fields zijn al eerder in de prijzen gevallen. Mathijs Veenschoten, wijnadviseur bij Eco Fields is blij met de prijzen: "We zijn blij dat we wederom prijzen voor onze wijnen hebben mogen ontvangen. Omdat we met onze Veluwse Vreugde al eerder prijzen wonnen, is het fijn deze lijn te kunnen voortzetten."

Voor meer informatie:

Eco Fields B.V.
0318 461344 
info@ecofields.nl
www.ecofields.nl  

Publicatiedatum: