Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JetDrinks nu officiële importeur van Rebel Kitchen

Zomerse hardlopers, groei en een nieuw product

Tholen - Op de vraag welke producten goed lopen in de zomer antwoordt Dmitri Peters van JetDrinks: "De biologische siropen van Walden doen het goed, vooral de ginger-citrus en de elderflower smaken. In totaal voeren we 45 merken, de biologische toppers zijn: Luscombe, Naturfrisk, de Walden-lijn en de Clipper thee."

Ook vertelt hij dat JetDrinks hard doorgroeit. "Vorig jaar hadden we een extreem jaar qua weer. Dit was een recordjaar. Maar het ziet er toch weer naar uit dat we dit jaar met ongeveer 15% gaan groeien. We zijn eigenlijk al heel lang bezig met minder suikers en biologisch, maar we zien de afgelopen 5 jaar dat toch meer mensen hiermee bezig zijn. We hebben hier toch een voorsprong in en dat betaalt zich nu uit", aldus Dmitri.

Nieuw product
Sinds 3 weken is JetDrinks officiƫle importeur van Rebel Kitchen, biologische en plantaardige melk in een literverpakking onder de merknaam 'Mylk'. 'Mylk' smaakt en ziet eruit als zuivelmelk maar is het niet. Er is een extra creamy en een original creamy-variant. De melk kan worden gebruikt om op te schuimen, maar ze zijn ook zo te drinken.

Mylk is onder andere te koop bij Ekoplaza en Marqt. In september komen er 4 smaakvarianten uit in en 250 milliliter verpakking (icecoffee, mocha. chocolate, chocolate hazelnut).

Voor meer informatie:

Dmitri Peters
JetDrinks
0294 255 853
www.jetdrinks.nl