Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dankzij bio-siroop Walden

"Al 4.617.600 liter schoon drinkwater gedoneerd in ontwikkelingslanden"

Tholen - JetDrinks heeft in de afgelopen jaren, via de stichting Made Blue, al 4.617.600 liter schoon drinkwater gedoneerd in ontwikkelingslanden. Biojournaal vroeg hoe de samenwerking met Made Blue precies werkt.

Dmitri Peters: "Wij verkopen de 4 biologische siropen van Walden en Made Blue is een organisatie die waterzuiveringsinstallaties plaatst bij bijvoorbeeld horecabedrijven. Als een horecabedrijf daarom vraagt, verwijst JetDrinks ze door naar Made Blue, die hier een installatie neerzet. Hierdoor kan een horecabedrijf zijn gasten plat of sparkling water aanbieden. De opbrengst van het plaatsen van de zuiveringsinstallatie gaat naar Made Blue en zij doneren dit aan hun projecten voor waterputten en waterzuiveringsinstallaties in ontwikkelingslanden. Daarnaast gaat er vanuit JetDrinks voor elke verkochte fles Walden siroop een bijdrage naar de waterprojecten van Made Blue."

JetDrinks probeert waar het kan de klant te stimuleren om gebruik te maken van de Walden siropen. Dmitri: "Er ligt veel druk op de binnensteden door bevoorrading, terwijl Nederland gewoon goed drinkwater heeft. Uit een fles siroop kunnen zo'n 15 consumpties worden gehaald. Dus je hoeft hiervan minder flessen te vervoeren. Dit vermindert de logistieke druk. We proberen klanten altijd hierop te attenderen. Niet iedere klant gaat hiervoor, maar ondertussen verkopen we toch al veel siroop."

Voor meer informatie:

Dmitri Peters
JetDrinks
0294 255853
www.jetdrinks.nl

Publicatiedatum: