Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Neleman Organic Wine:

Exclusieve bio-wijnlijn voor de horeca

Het is al lang geen trend meer of een opkomend fenomeen maar een voorwaarde: duurzaamheid in de horeca. Gasten gaan voor puur: eerlijke, duurzame en ambachtelijke producten. Hoge kwaliteit zonder schuldgevoel. Daarom komt Neleman Organic Wine nu met een exclusieve lijn voor de horeca: Wolk wijnen, gecontroleerd biologisch, veganistisch én klimaatneutraal, gemaakt door Neleman in Valencia, Spanje. Rechtstreeks van de wijnboer, no bullshit.

Duurzame kwaliteit
Er is meer aandacht voor kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Gasten zijn bereid extra te betalen voor een hogere kwaliteit, maar willen ook consumeren zonder schuldgevoel. Kortom, gasten willen goed eten en drinken zonder negatieve associaties. Derrick Neleman maakt zijn wijnen zelf, altijd van biologisch geteelde druiven en met plantaardig eiwit geklaard. Jaarlijks plant Neleman bomen om de CO2-uitstoot te compenseren. Een mooi verhaal om te vertellen tijdens het uitschenken.

Nieuwe serie Wolk wijnen 
Het Wolk assortiment bestaat uit:
•   twee rode wijnen: Cabernet Sauvignon - Tempranillo en Monastrell          Especial; 
•   drie witte wijnen: Verdil - Viognier, Chardonnay - Sauvignon Blanc          en Chardonnay Especial;
•   een Rosé Monastrell.

Ook voor deze horecalijn heeft Neleman speciale aandacht gehad voor het design van de labels: er is samengewerkt met een Poolse en Amerikaanse designer. De flessen zijn afgesloten met een handige draaikurk, geen kurkentrekker nodig. Daarbij zijn het NDTech-kurken, die kurk in de wijn uitsluiten. Wist je trouwens dat we met Neleman een Kurkretour programma hebben? 

Sander Salburg
Inmiddels werkt Sander Salburg als zeer ervaren wijnverkoper en nieuw contactpersoon voor de horeca bij Neleman. Sander is ook wijndocent en hij kan horecapersoneel alle informatie verschaffen over de nieuwe Wolk wijnen. Ook biedt Neleman ondersteunend materiaal + trainingen voor geïnteresseerde horeca. En nemen we dus kurken retour voor recycling. Voor meer informatie over de wijnen en prijzen kun je contact opnemen met Sander Salburg: 06 83 01 37 63 / sander@neleman.es of Ineke Lodeweges: 0575 757098 / ineke@neleman.es. Websites: www.neleman.org , www.neleman.es. 

Publicatiedatum: