Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zachter van smaak met een volle schuimkraag"

Biologische cold brew nitro koffie nieuwe hit op het terras?

Sinds kort biedt Favorite Foods een nitro koffie tapsysteem aan. "Deze hete zomer op het terras vraag je niet om een latte macchiato of een americano, maar om een verfrissend koele nitro cold brew koffie van Philosoffee. Dat is koud gebrouwen koffie, zachter van smaak, met lichte hinten van chocolade en met een volle schuimkraag die romig aandoet zoals je alleen gewend bent van een latte", vertelt Howard Garfinkel.

Hij geeft aan dat de nitro machine die gepatenteerd is, stikstof uit de omgeving haalt. "Hierdoor hoef je niet met een aparte gasfles te werken. Het compacte apparaat wordt aangesloten op stroom, op een 10 liter bag in box met cold brew koffie en verder geen gedoe met een waterslang. De uit Honduras afkomstige biologisch gecertificeerde koffie komt bij Trabocca vandaan."

Voor horeca zijn verschillende recepten beschikbaar in combinatie met onder andere alcohol. Howard: "Niet alleen in een horecagelegenheid, maar ook op kantoor is dit type koffie een welkome verandering. U kunt zich via www.nitrokoffie.nl  aanmelden voor een proefplaatsing."

Voor meer informatie:

Howard Garfinkel
Favorite Foods BV
Professor W.H. Keesomlaan 12
1183 DJ Amstelveen
020 345 4498
contact@favorite-foods.nl  
www.nitrokoffie.nl 

Publicatiedatum: