Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Pakje zomergeluk: 100% sap, verfrissende uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding"

Nieuwe bio-vruchtensappen in pak

Your Organic Nature introduceert een nieuwe lijn vruchtensappen in pak. Verkrijgbaar in 1 liter en 200 milliliter verpakkingen. Voor onderweg, naar het werk of naar school. Het assortiment bestaat uit vier smaken, waarvan drie versgeperst. "Met de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en verfrissende uitstraling kan deze zomer nu al niet meer stuk", vertelt Danny Schüttler Brandmanager Private Label. Vanaf woensdag 10 juli zijn de 1 liter-varianten in de aanbieding.

De vruchtensappen van Your Organic Nature worden zorgvuldig geperst uit vers geoogst biologisch fruit uit Europa. Alleen de sinaasappelen in het sinaasappelsap komt uit Mexico en de mango in de appel-mango uit India. Deze groeien het beste in subtropische of tropische gebieden. Ongeacht de oorsprong, het fruit krijgt alle tijd om te rijpen in de zon. Hoe meer zonuren en gelijkmatiger de groei, des te smaakvoller de vruchten. Direct na de oogst worden deze zorgvuldig geperst tot deze sappen.

Voor sinaasappelen die van verder komen kiest het merk bewust voor sap uit concentraat. Het sinaasappelsap is de enige variant die uit geconcentreerd sap wordt gemaakt. Na het zorgvuldig persen van de sinaasappelen wordt eerst het water uit het sap onttrokken. Hierdoor is er minder ruimte (en dus energie) nodig om te vervoeren. In dezelfde verhouding wordt het water later weer toegevoegd, zodat weer een lekker fris sinaasappelsap ontstaat.

Danny: "We zijn heel blij met deze productgroep. Met Your Organic Nature bieden we een breed assortiment producten waarvoor in de wekelijkse boodschappenroutine altijd een plekje wordt vrijgemaakt. Sappen in pak horen daar ook bij. Het stond zo’n beetje bovenaan onze wensenlijst, maar we hikten tegen hoge minimale productievolumes aan. Van mijn collega Brandmanager Anne van Woudenberg, die eerder bij Natudis werkte en nu ons team is komen versterken, weet ik dat in het Natudis assortiment niet veel meer over was van de oorspronkelijke Ekoland sappenlijn. De reden was hetzelfde: hoge productievolumes. Door het samengaan van Udea en Natudis kunnen we de bio speciaalzaak en haar klanten weer een onderscheidene lijn sappen in pak aanbieden. Het design helpt daarbij. Het valt op, past goed bij het product en het algeheel schapbeeld van vruchtensappen kon in mijn optiek ook wel een frisse wind gebruiken. Op je keukentafel, in je werktas of op je picknickkleed: het zorgt voor een extra vrolijk beeld."

Wat Your Organic Nature voor uw winkel betekent en het actuele assortiment bekijkt u op de merkpagina. 

Udea artikelnummers:
1 Liter: 95464, 95465, 95466, 95474
200 milliliter: 95467, 95468, 95469, 95475

Publicatiedatum: