Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gebrouwen door een team van liefhebbers"

Berlijns bio-bier komt naar Nederland

Berliner Bär, Berlijns bier, beer, bär, what's in a name? Nou, héél héél veel. Schoppes brouwerij is een kleine craft bier (Bär) brouwerij die biologisch ambachtelijk bier maakt volgens drie principes. Bär brouwt biologisch, met louter biologische gerstemout, biologische hop en bio-passie. Dat alles middenin Berlijn.

Ramon van Huffelen: "Iedereen kent ons natuurlijk van de biologische wijnen, maar biologische bieren zijn enorm in opkomst. Met Bär hebben we een eerste aanzet gegeven voor een mooi onderscheidend biologisch bier-assortiment voor natuur -en reform winkels. Bär heeft een uniek verhaal, een kleine craft brouwerij die brouwt met louter biologische gerstemout, biologische hop en bio-passie. Geen enorme fabriek die levert naar het einde van de wereld, maar Berlijns bier gebrouwen door een team van bierliefhebbers. Dat alles middenin Berlijn."

Bär wil straks graag gevonden worden in bio-winkels met gevoel voor smaak. Wil jij Bär straks ook verkopen? Bel of mail 055 5337799 of informatie@natrada.nl.

Publicatiedatum: