Nieuw: biologische Umami Yuzu pasta

Umami is de naam van de beroemde vijfde smaak die aan het begin van de 20ste eeuw door de Japanse professor Kikunae Ikeda werd ontdekt. Deze smaak vult de andere smaken - zout, zoet, zuur en bitter - aan. De nieuwe en biologische pasta Umami Yuzu van Lima, met shoyu en koji (geënte rijst met sporen), is een concentraat van deze umamismaak. De combinatie met Yuzu, een citrus uit het Verre Oosten, maakt de smaak nog intenser. Met Umami Yuzu beleef je de authentieke smaak van de Japanse keuken.

Umami kan in ieder gerecht worden gebruikt. Zoals in een heerlijke dip, in pasta's, sauzen, dressings en marinades. Lima’s Umami Yuzu bestaat uit Shoyu sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zeezout A. oryzae), rijst, water en Yuzu citrusschors en bevat bevat geen verdikkingsmiddelen, verzadigde vetzuren of kleurstoffen. De smeuïge pasta zit in een handig spuitzakje en is honderd procent biologisch en rijk aan eiwitten.

Lima is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel. Adviesverkoopprijs : € 5,44

Voor meer informatie:

www.limafood.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven