Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

My Green Universe introduceert biologische en veganistische babylijn

My Green Universe, importeur voor de Benelux van natuurlijke en biologische producten, introduceert de biologische en veganistische babylijn van het Italiaanse merk 'La Saponaria'. Deze biologisch gecertificeerde babylijn verzorgt de tere babyhuid van top tot teen met zacht reinigende, voedende en verzorgende ingrediënten.

La Saponaria is een Italiaans familiebedrijf met uitzonderlijke doelstelling: Betaalbare en biologische cosmeticaproducten ontwikkelen met een hoge maatschappelijke waarde en een lage milieu-impact. Elk product is gemaakt met eerlijke ingrediënten van kleine boeren en door mensen die werken aan een duurzame toekomst.

De biologische babylijn, door eigenaren Luigi en Lucia van La Saponaria ooit ontwikkelt voor hun eigen kinderen, omvat de volgende producten:

  • Kalmerende biologische crème voor gezicht en lichaam. Met Shea Boter, Abrikozenpitolie, Kamille en Calendula. Dermatologisch getest op de gevoelige huid.
  • Milde biologische reiniging voor lichaam en haar. Met Hamamelis, Calendula en Kamille. Opthalmologisch en dermatologisch getest op de gevoelige huid.
  • Biologische reinigingsemulsie voor de luierverschoning. Met olijfolie Extra Vergine, Calendula, Kamille en Hamamelis. Dermatologisch getest op de gevoelige huid.
  • Biologische crème voor Baby’s billetjes. Met Zinkoxide, Shea boter en Kamille. Dermatologisch getest op de gevoelige huid.
  • Zachte reinigingsdoekjes voor de babyhuid. Met Calendula, Kamille en Melissa. Dermatologisch en nikkel getest op de gevoelige huid. Parfumvrij, pH-waarde huidneutraal, 100% biologisch afbreekbaar.

"Met deze lijn van La Saponaria hebben we een prachtige toevoeging aan ons portfolio van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten, die aansluit bij onze bedrijfsfilosofie", aldus Hans Pijnacker, Directeur van First T&B en My Green Universe.

Producten van La Saponaria zijn natuurlijk en biologisch gecertificeerd door CCPB SRL (de Italiaanse certificerende instantie erkend door NATRUE), worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn daarmee ook geschikt voor veganisten.

Voor meer informatie:

www.mygreenuniverse.eu/baby-verzorging/
info@mygreenuniverse.eu 

Publicatiedatum: